Losse En Vaste Cal : Verwijderen folie keuken, overspuiten losse en vaste delen - Werkspot

Losse En Vaste Cal : Verwijderen folie keuken, overspuiten losse en vaste delen - Werkspot. * 1 vaste, 1 losse en 1 vaste sla de vaste van de hoek over 1 losse 1 vaste om de losse van toer 12 (foto 13) 1 losse, 1 vaste in het 1e reliefstokje van het blaadje (foto 13,1) 1 losse, sla 1 steek over, 1 vaste in de vaste na het blaadje Kleur a is hoofdkleur (ecru). Rij 20 herhaal rij 4 met i. De breedte is 11cm (plat neergelegd). 15 vasten, meerderen (wissel in de laatste doorhaal naar kleur 1, leg kleur 2 eerst naar voren), minderen en afhechten.

Ik heb deze patronen hieronder mooi voor je op een rijtje gezet. Sluit de toer met een halve vaste in de 1ste vaste. Haak de steken zoals je ze tegenkomt waarbij je boven een losse een losse haakt en boven een stokje een vaste. Je popcorn steek zit nu langs de kant van je werk waar je naar kijkt. Met een halve vaste vorm je een lossenketting tot een ring.

De Lossen & Vasten - CAL (6) Zeebries en Ochtenddauw - Lossen & Vasten
De Lossen & Vasten - CAL (6) Zeebries en Ochtenddauw - Lossen & Vasten from lossenenvasten.nl
1 losse, 1 vaste in dezelfde steek, 1 vaste in de volgende 10 steken. 3 lossen, halve vaste in volgende lossenruimte. Steek de haaknaald in de aangegeven steek en haal 1 lus op ter hoogte van de toer waarin gewerkt wordt; * 1 vaste, 1 losse en 1 vaste sla de vaste van de hoek over 1 losse 1 vaste om de losse van toer 12 (foto 13) 1 losse, 1 vaste in het 1e reliefstokje van het blaadje (foto 13,1) 1 losse, sla 1 steek over, 1 vaste in de vaste na het blaadje Herhalen * * en eindig de laatste herhaling met de laatste losse en dan komt nog de kantsteek. Met een halve vaste vorm je een lossenketting tot een ring. 15 vasten, meerderen (wissel in de laatste doorhaal naar kleur 1, leg kleur 2 eerst naar voren), minderen en afhechten. 4 lossen (telt als stokje + losse), (3 stokjes, 2 lossen) 3 keer, 2 stokjes, halve vaste in derde beginlosse.

Halve vaste in lossenruimte, 4 lossen (telt als stokje + losse), stokje in dezelfde ruimte.

Ik heb deze patronen hieronder mooi voor je op een rijtje gezet. Rij 21 herhaal rij 2. Dan haak je 1 losse en pak je de volgende twee vierkanten. Wissel hierbij naar kleurnummer 1065/1316/1027. Dit is de reliefvaste in het midden (foto 26.2) Je hebt nu nog steeds keurig zes steken als je de twee keerlossen meetelt, zie tekening 2. Haak in de 1ste, 2 de en 3 steek een vaste. Gebruik kleur a en haaknaald 4,5mm. Herhalen * * en eindig de laatste herhaling met de laatste losse en dan komt nog de kantsteek. 3 lossen, 2 stokjes in dezelfde hoekruimte. Knip de sw niet af, maar plaats een stekenmarkeerder in de laatste sw steek. Rij 23 herhaal rij 2. Stop een steekmarkeerder in je laatste halve vaste van je laatste toer.

Rij 20 herhaal rij 4 met i. Haak de toer verder in patroon. Rij 22 herhaal rij 6 met j. 3 lossen, 2 stokjes in dezelfde hoekruimte. Haak de steken zoals je ze tegenkomt waarbij je boven een losse een losse haakt en boven een stokje een vaste.

👉 Losse deksel met condens-afvoer nodig? - PrijsBest.nl 🏆
👉 Losse deksel met condens-afvoer nodig? - PrijsBest.nl 🏆 from prijsbest.nl
De breedte is 11cm (plat neergelegd). Toer 111 haak 1 losse. Dit is de reliefvaste in het midden (foto 26.2) Haak dan 1 losse, 1 stokje op het volgende stokje (= het stokje naast de nop). Eindig met 3 stokjes, 3 lossen en een halve vaste in derde beginlosse. Haak (2 stokjes, 1 losse, 2 stokjes) in de aangegeven steek. Vanaf nu haak je heen en weer (niet meer rond). 4 lossen (telt als stokje + losse), (3 stokjes, 2 lossen) 3 keer, 2 stokjes, halve vaste in derde beginlosse.

1 losse, 1 vaste in dezelfde steek, 1 vaste in de volgende 10 steken.

De extra vaste die in het magazine genoemd wordt, sla je dus over. Haak 6 lossen en sluit de ring met 1hv in de 1 ste losse. Rij 19 herhaal rij 2. Knip de sw niet af, maar plaats een stekenmarkeerder in de laatste sw steek. Pak de draad op en haal deze terug door de eerste losse en door de lus op de haaknaald (foto 9). Haak tot dezelfde hoogte als het rugpand en hecht af. Bolero bettie, ze is en maakt je bijzonder mooi. Sluit de toer met een halve vaste in de 1ste vaste. Steek de haaknaald in de aangegeven steek en haal 1 lus op ter hoogte van de toer waarin gewerkt wordt; Herhaal rondom, met (halve vaste, 5 lossen, halve vaste) in de hoeken. Je draagt deze bolero in de eerste plaats omdat ze mooi is, echt veel warmte geeft deze dame je niet. Herhaal vanaf * tot rond. Steek de naald in de 1e steek en haal kleur 2 op, 1 losse, 1 vaste in dezelfde steek, 17 vasten en hecht af.

Deze steek wordt ook gebruikt om toeren te sluiten (foto 10). Als je het lastig vind om bij te houden welke rij precies wat is (bijvoorbeeld bij de separator) neem dan een contrastdraad en weef deze horizontaal door de rijen heen. Haak in de 1ste, 2 de en 3 steek een vaste. De extra vaste die in het magazine genoemd wordt, sla je dus over. Herhalen * * en eindig de laatste herhaling met de laatste losse en dan komt nog de kantsteek.

WisFaq!
WisFaq! from www.wisfaq.nl
Steek de haaknaald in de eerste losse van de ketting (foto 8). Vanaf nu haak je heen en weer (niet meer rond). Als je het lastig vind om bij te houden welke rij precies wat is (bijvoorbeeld bij de separator) neem dan een contrastdraad en weef deze horizontaal door de rijen heen. De losse (n) is de basis voor elk haakwerk. Haak 6 lossen en sluit de ring met 1hv in de 1 ste losse. Haak in de 1ste, 2 de en 3 steek een vaste. Pak de draad op en haal deze terug door de eerste losse en door de lus op de haaknaald (foto 9). Haak (2 stokjes, 1 losse, 2 stokjes) in de aangegeven steek.

Op deze pagina vind je alles wat te maken heeft met deze crochet along.

Sluit de toer met een halve vaste in de 1ste vaste. Rij 22 herhaal rij 6 met j. 2 lossen (telt als het eerste stokje), 11 stokjes in de ring. Haak 3l (1st), haak 11st in de ring, haak 1st in de 3 de losse van de ring. Werk alle gekleurde eindjes weg. Rij 20 herhaal rij 4 met i. Minder op deze manier nog 4x in elke 4e toer. 15 vasten, meerderen (wissel in de laatste doorhaal naar kleur 1, leg kleur 2 eerst naar voren), minderen en afhechten. Pak de draad op en haal deze terug door de eerste losse en door de lus op de haaknaald (foto 9). Hier gaan we heerlijk samen haken aan een deken. Haak de andere kant van de hals in spiegelbeeld. Bolero bettie, ze is en maakt je bijzonder mooi. Steek de naald in de 1e steek en haal kleur 2 op, 1 losse, 1 vaste in dezelfde steek, 17 vasten en hecht af.

0 Response to "Losse En Vaste Cal : Verwijderen folie keuken, overspuiten losse en vaste delen - Werkspot"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel