Schilderij Indonesie / Buddha with textile. 120x100 cm. Unieke met de ...

Schilderij Indonesie / Buddha with textile. 120x100 cm. Unieke met de .... Folk art schilderkunst, outsider art, vintage, seventies. Schilders van bali, ook die op java en soms andere eilanden uit de archipel zijn vandaag de dag zowel nationaal als internationaal zeer gewild. Daarnaast zijn de afmetingen van het werk van belang. hoe beter de foto's zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. Of het nu de glooiende rijstvelden zijn, de beroemde vulkanen, de prachtige stranden of de indrukwekkende vulkanen, je vindt het allemaal in onze immer groeiende collectie indonesië werken. Op de veiling van deze week:

Handgemaakte houten olifant schilderij / houten figuur / indonesisch beeld. Of het nu de glooiende rijstvelden zijn, de beroemde vulkanen, de prachtige stranden of de indrukwekkende vulkanen, je vindt het allemaal in onze immer groeiende collectie indonesië werken. Die spanning houdt het vak als taxateur boeiend". Traditioneel werd de schilderkunst gebruikt om religieuze en mythologische voorstellingen uit te beelden. Daarnaast zijn de afmetingen van het werk van belang. hoe beter de foto's zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken.

31 ideeën over Auke Sonnega | schilderij, indonesië ...
31 ideeën over Auke Sonnega | schilderij, indonesië ... from i.pinimg.com
Ingelijst in frame met houtsnijwerk. Daarnaast zijn de afmetingen van het werk van belang. hoe beter de foto's zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. See full list on antiekcheck.nl See full list on antiekcheck.nl Olieverf schilderij indonesie gesigneerd a kraak. Schilders van bali, ook die op java en soms andere eilanden uit de archipel zijn vandaag de dag zowel nationaal als internationaal zeer gewild. Die spanning houdt het vak als taxateur boeiend". Al die natuurlijke en culturele rijkdom van indonesië laat zich natuurlijk schitterend vastleggen in vele foto's.

See full list on antiekcheck.nl

Indonesisch portret schilderij olieverf op doek onduidelijk gesigneerd zie foto's afmeting schilderij 34 x 43,5 cm ingelijst 43,5 x 53 cm in een goede staat ophalen of verzenden bieden 30 jun. Toegenomen belangstelling voor indonesische schilders. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant, achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Schilderij gemaakt van stukjes bananenboomschors. De schilderkunst op bali kent een eeuwenlange traditie. Olieverf schilderij indonesie gesigneerd a kraak. Folk art schilderkunst, outsider art, vintage, seventies. Ingelijst in frame met houtsnijwerk. Dit ontdekte het zeeuwse veilinghuis. Start met bieden of verkopen op de indonesische kunstveiling (niet tribaal) bij catawiki. Die spanning houdt het vak als taxateur boeiend". See full list on antiekcheck.nl Maar ook uit de periode van de republiek indonesië zien we geregeld werken van schilders als affandi, lee man fong, basoeki abdullah, sudjojono, gunawan en niet in de laatste plaats arie smit en han snel, indonesiërs van nederlandse komaf.

See full list on antiekcheck.nl De schilderkunst op bali kent een eeuwenlange traditie. Daarnaast zijn de afmetingen van het werk van belang. hoe beter de foto's zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. Start met bieden of verkopen op de indonesische kunstveiling (niet tribaal) bij catawiki. Olieverf schilderij indonesie gesigneerd a kraak.

Schilderij; David Bronkhorst, Pintoe Ketjil in Oud Batavia ...
Schilderij; David Bronkhorst, Pintoe Ketjil in Oud Batavia ... from assets.catawiki.nl
Maar ook uit de periode van de republiek indonesië zien we geregeld werken van schilders als affandi, lee man fong, basoeki abdullah, sudjojono, gunawan en niet in de laatste plaats arie smit en han snel, indonesiërs van nederlandse komaf. Al die natuurlijke en culturele rijkdom van indonesië laat zich natuurlijk schitterend vastleggen in vele foto's. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant, achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Vaak is vaststelling van authenticiteit makkelijk, heel soms kom je er niet uit. De oudste balinese schilderijen dateren uit 1444 en 1458. Uw indische en indonesische schilderkunst wordt getaxeerd door gecertificeerd register taxateur chris vellinga.hij zet zijn expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen. Folk art schilderkunst, outsider art, vintage, seventies. See full list on antiekcheck.nl

Vaak is vaststelling van authenticiteit makkelijk, heel soms kom je er niet uit.

Het verre indonesië thuis aan de muur. De schilderkunst op bali kent een eeuwenlange traditie. Bekijk meer ideeën over indische schilderijen, schilderij, indonesië. Vaak is vaststelling van authenticiteit makkelijk, heel soms kom je er niet uit. Of het nu de glooiende rijstvelden zijn, de beroemde vulkanen, de prachtige stranden of de indrukwekkende vulkanen, je vindt het allemaal in onze immer groeiende collectie indonesië werken. Van de schilders uit de eerste helft van de 20eeeuw die in indonesië actief waren zijn vooral van adolfs, bonnet, dezentje, d ooyewaard, eland, hofker, meier, ohl, sonnega, spies, strasser werken aanwezig. Schilders van bali, ook die op java en soms andere eilanden uit de archipel zijn vandaag de dag zowel nationaal als internationaal zeer gewild. See full list on antiekcheck.nl Ingelijst in frame met houtsnijwerk. Olieverf schilderij indonesie gesigneerd a kraak. Toegenomen belangstelling voor indonesische schilders. Uw indische en indonesische schilderkunst wordt getaxeerd door gecertificeerd register taxateur chris vellinga.hij zet zijn expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen. Dit ontdekte het zeeuwse veilinghuis.

See full list on antiekcheck.nl See full list on antiekcheck.nl Schilderij gemaakt van stukjes bananenboomschors. Folk art schilderkunst, outsider art, vintage, seventies. Bekijk meer ideeën over indische schilderijen, schilderij, indonesië.

S. Toyo - Pasar Bunga | Indische schilderijen, Schilderij ...
S. Toyo - Pasar Bunga | Indische schilderijen, Schilderij ... from i.pinimg.com
Schilders van bali, ook die op java en soms andere eilanden uit de archipel zijn vandaag de dag zowel nationaal als internationaal zeer gewild. Handgemaakte houten olifant schilderij / houten figuur / indonesisch beeld. Folklore schilderij uit bali, indonesië. De schilderkunst op bali kent een eeuwenlange traditie. See full list on antiekcheck.nl Op de veiling van deze week: Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant, achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Folk art schilderkunst, outsider art, vintage, seventies.

Ingelijst in frame met houtsnijwerk.

Van de schilders uit de eerste helft van de 20eeeuw die in indonesië actief waren zijn vooral van adolfs, bonnet, dezentje, d ooyewaard, eland, hofker, meier, ohl, sonnega, spies, strasser werken aanwezig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant, achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Dit ontdekte het zeeuwse veilinghuis. Daar werd in december 2013 voor meer dan twee miljoen euro aan schilderijen verkocht. Schilders van bali, ook die op java en soms andere eilanden uit de archipel zijn vandaag de dag zowel nationaal als internationaal zeer gewild. Handgemaakte houten olifant schilderij / houten figuur / indonesisch beeld. Start met bieden of verkopen op de indonesische kunstveiling (niet tribaal) bij catawiki. Of het nu de glooiende rijstvelden zijn, de beroemde vulkanen, de prachtige stranden of de indrukwekkende vulkanen, je vindt het allemaal in onze immer groeiende collectie indonesië werken. De oudste balinese schilderijen dateren uit 1444 en 1458. Het verre indonesië thuis aan de muur. Vaak is vaststelling van authenticiteit makkelijk, heel soms kom je er niet uit. Traditioneel werd de schilderkunst gebruikt om religieuze en mythologische voorstellingen uit te beelden. See full list on antiekcheck.nl

0 Response to "Schilderij Indonesie / Buddha with textile. 120x100 cm. Unieke met de ..."

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel